Haluaisitko liittyä Breeder's 1st Choice
-kasvattajakerhon jäseneksi?

Kerhon jäsenyyttä voit hakea täyttämällä alla olevan sähköisen hakemuksen.

Tutustu huolellisesti kerhon sääntöihin ja etuihin ennen hakemuksen täyttämistä. Sähköisen hakemuksen hyväksymällä tai paperihakemuksen allekirjoittamalla hyväksyt ja sitoudut noudattamaan kerhon sääntöjä.

Paperijäsenhakemuksen postitusosoite on VIPstore Oy, Killinkoskentie 23, 34800 VIRRAT.

1st Choice -kasvattajakerhon jäsenhakemus:
Pakolliset kentät on merkitty *
Kasvattamieni koirien keskimääräinen aikuispaino:
HUOM! Kerhon jäsenet voivat päivittää yhteystietonsa helposti täältä!

1st Choice tarjoaa yhteistyötä Sinulle kasvattaja, joka...

Edullinen kasvattajasäkkivalikoima
 • 20 kg:n kasvattajasäkeissä saatavat koiran täysravintolaadut:
  Breeders Puppy
  Breeders Adult
  Breeders Lamb
  Breeders Performance
 • 10 kg:n kasvattajasäkeissä saatavat kissan täysravintolaadut:
  Growth Kitten
  Adult Indoor Short Hair
  Adult Indoor Long Hair
  Adult Active or Finicky

Jäsenenä Sinulla on oikeus ostaa huippulaadukkaita 1st Choice -täysravintoja omaan käyttöösi edullisissa kasvattajasäkeissä: koirien täysravintoja 20 kg:n säkeissä ja kissojen täysravintoja 10 kg:n säkeissä (katso yllä lista valikoimasta).

Tilaat täysravinnot helposti lähimmältä VIP-edustajaltasi.

Saat kasvattamillesi pennuille lahjaksi upeat pentupaketit, jotka sisältävät
2,72 kg 1st Choice Puppy Growth -täysravintoa (valintasi mukaan Puppy Toy & Small, Puppy Medium & Large tai Puppy Skin & Coat) tai 1,4 kg 1st Choice Growth Kitten -täysravintoa ja
5 + 1 -etukaavakkeen, jolla pennun uusi omistaja saa ilmaiseksi kuudennen 1st Choice -täysravintopakkauksen.

Oikeus tilata pentupaketteja astuu voimaan ostettuasi 1st Choice -täysravintoja. Voit tilata pentupaketit samalta edustajalta, jolta hankit täysravinnotkin.

Breeder's 1st Choice -kasvattajakerhon säännöt:

Breeder's 1st Choice -jäsen suosittelee ja käyttää omille koirilleen ja/tai kissoilleen 1st Choice -täysravintoja. Jäsen voi olla VIP-edustaja tai VIP-edustajan asiakas. Jäsen noudattaa kasvatustyössään FIFEn/CFAn/TICAn (kissakasvattaja) ja/tai Suomen Kennelliiton (koirakasvattaja) ohjeita ja sääntöjä sekä huolehtii hoitamiensa eläinten hyvinvoinnista. Jäsen on FIFEn/CFAn/TICAn ja/tai Suomen Kennelliiton jäsen ja hänellä on kennelnimi ja/tai kasvattajanimi.
Jäsenedut:


Jäsen antaa veloituksetta jäsenetuna saamansa 1st Choice -pentupaketit kasvattiensa uusille omistajille pentujen luovutuksen yhteydessä, eikä anna heille muiden tuotemerkkien pentupaketteja tai suosittele kilpailevia täysravintomerkkejä. Jäsen toimittaa pentupaketit saaneiden kasvatinomistajien yhteystiedot VIP Vescor Oy:lle viimeistään 3 kk:n kuluttua pentupakettien tilaamisesta. VIP Vescor Oy ei toimita jäsenelle uusia pentupaketteja, mikäli edellisten pentupakettien yhteystietokaavakkeet ovat myöhässä. Kun jäsen palauttaa myöhästyneen yhteystietokaavakkeen, jäsen voi jälleen tilata uusia pentupaketteja.
VIPstore Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja hylätä jäsenhakemukset. Sääntörikkomuksen seurauksena VIPstore Oy voi erottaa jäsenen.
VIPstore Oy pidättää oikeuden jäädyttää jäsenyys sääntörikkomuksen tai sen vuoksi, että jäsen ei ole asiakassuhteessa VIP-edustajaan (1st Choice -täysravintoja ei ole hankittu). Jäsen muuttuu aktiiviseksi, kun hän tilaa jälleen 1st Choice -täysravintoja. Kun jäsenyys jäädytetään, on jäsenen tilattava uudelleen 1st Choice -täysravintoja ennen kuin hän voi taas tilata pentupaketteja.
VIPstore Oy pidättää oikeuden muuttaa kerhon sääntöjä sekä jäsenyyden kriteerejä.
VIPstore Oy pidättää oikeuden lähettää kerhon jäsenille postia ja sähköpostia markkinointitarkoituksissa. Jäsenrekisteriä ei luovuteta eteenpäin.